Reis je regelmatig? Dan zal het je waarschijnlijk makkelijk afgaan aangezien je weet wat je op voorbereid moet zijn. Reis je echter wat minder vaak dan is het handig om een aantal dingen te weten om het reizen gemakkelijker te maken. Hou je van reizen, dan zal je de tips die ik je ga geven vast goed kunnen gebruiken. Lees dus snel verder!

Tip 1. Google maps

Reis je in het buitenland met de bus of met de taxi, dan kan het best een opgave zijn op te bepalen waar je nu exact bent. Want hoe weet je nu precies hoelang de reis nog duurt of waar je er precies uit moet? Helemaal als je in een land bent waar er wat minder goed Engels wordt gesproken kan het een uitdaging zijn om op de juiste bestemming aan te komen. Het is dus een goede tip om Google Maps tijden een rit aan te zetten, zo weet je precies waar je bent en hoe lang het nog duurt voordat je op je bestemming aankomt.

Tip 2. Download kaarten van de omgeving

Het kan voorkomen dat je geen internet bereik hebt, wat het lastiger maakt om te navigeren waar je heen moet. Download dus van te voren kaarten van de omgeving zodat je in ieder geval niet zult verdwalen. Dit kan je bijvoorbeeld via Google Maps doen maar er bestaat  natuurlijk ook andere  software waarmee je dit kan doen.

Tip 3. Ga voorbereid op pad

Het ligt misschien wat voor de hand maar alles op het laatste moment is ten eerste geen goed idee en zorgt ten tweede voor onnodige stress. Moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dan je geen corona hebt? Zoek dan een testservice uit. Dit kun je vinden door bijvoorbeeld Coronatest Amsterdam in de google zoekbalk in te vullen.

Tip 4. Onderzoek doen via Insta

Ook is het een goede tip om de locatie waar je naar toe gaat alvast wat te ontdekken via Instagram. Je kunt daardoor bijvoorbeeld leuke highlights en plekjes vinden om te bezoeken. Je hebt alvast wat inzicht zodat je leuke uitstapjes kunt ondernemen en lekker lokaal kunt eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *